fbpx
Select Page

FILM 2019 – VINNARNA ÄR HÄR!

Juryn har svettats över mängder med underbara filmer under årets filmtävling och konkurrensen har varit stenhård. Men nu har vi ett resultat!

Svenska Skärmflygförbundet presenterar här de fem bästa flygande filmarna 2019! Stort grattis allihop och ett varmt tack till alla som bidragit till en mycket rolig tävling.

Era bidrag kommer vara värdefulla framöver i vår marknadsföring av världens roligaste sport. Tack allihop och glöm inte gratulera vinnarna på Flygare!

 

Fem: Fredrik Gustavsson

Med varierande vinklar och miljöer, och att i samma klipp kunna kombinera njutning med svåra manövrar, tar Fredrik Gustavsson till femteplatsen!

Fyra: Love Lundgren

Att vara först med att landa på Kebnekaise är en stor bedrift! Att samtidigt filma det här äventyret måste belönas. Grattis till Sveriges högsta landning på film!

Tre: Mikael Söderberg

Mer James Bond-likt än så här blir det inte!

Två: Joakim Hedberg

Har på ett enastående sätt fått med sig naturens färg och form i sitt varierade filmande. Helt enkelt en inspiratör i sitt sätt att förmedla sportens beroendeframkallande natur!

Ett: David Bengtsson

Mannen som inte räds att matcha sina skor med skärmen för att få till bilden, och som även gör den vanligaste dagen i Kåseberga minnesvärd med sitt naturliga sätt att använda kameran åt alla håll och riktningar.

Pin It on Pinterest

Share This

Dela!

Hjälp till att marknadsföra världens roligaste sport och dela detta med dina vänner!